Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Ανοιχτό κάλεσμα

 της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Καλούμε όλους τους φορείς και τους κατοίκους της περιοχής στην Ανοιχτή συνέλευση Συντονισμού, Κυριακή 10 Απριλίου 11:30 πμ στον κιν/γραφο «Μελίνα», Καματερό.
Πορεία στους δρόμους του Καματερού, 20 Μάρτη
Μετά την πρώτη επιτυχημένη συγκέντρωση μας στο Καματερό για την απομάκρυνση της χωματερής  από τη Φυλή στις 20 Μάρτη, θεωρούμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Με την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή κατοίκων και φορέων της περιοχής! Με την καλύτερη και μαζικότερη οργάνωση του αγώνα μας!
Στο αγώνα για την απομάκρυνση της χωματερής δεν περισσεύει κανένας! Παρά μονό εκείνοι που θέτουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία αντιλαϊκών συμφερόντων, καθώς και όσοι χρησιμοποιούν το δίκαιο αίτημα για το κλείσιμο της χωματερής για να κερδίσουν αντισταθμιστικά οφέλη.
Τα σχέδια της κυβέρνησης για ολοκλήρωση του περιφερειακού σχεδιασμού θα δηλητηριάσουν επιπλέον τη ζωή μας. Το σχέδιο τους προβλέπει την παραχώρηση για 25 χρόνια των 3 χωματερών Φυλή –Κερατέα- Γραμματικό, στους ιδιώτες και δημιουργία 2 εργοστασίων καύσης στην Φυλή ,1 στην Κερατέα και 1 στο Γραμματικό. Στο όνομα των συμφερόντων των μεγαλοεργολάβων και της ΕΥΔΑΠ, έχουν αποφασίσει να μας ξαναφέρουν και την ΛΥΜΜΑΤΟΛΑΣΠΗ στη χωματερή της Φυλής.
Οι συνέπειες, περιβαλλοντολογικές αλλά και οι οικονομικές θα αγγίξουν όλη την Αττική.
Οι κάτοικοι της Κερατέας αντιστέκονται με ηρωικό τρόπο εδώ και πολλούς μήνες. Αντιστεκόμενοι στα σχέδια της Κυβέρνησης που θέλει να μετατρέψει τον τόπο τους σε χωματερή.
Για τον ίδιο λόγο πρέπει ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ και εμείς οι κάτοικοι του Καματερού-Αγ.Αναργύρων της Φυλής της Πετρούπολης και μαζί μας ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ.
  • Αρνούμαστε να δεχτούμε άλλο την παραμονή της χωματερής στη Φυλή!
  • Αρνούμαστε την δημιουργία εργοστασίων καύσης στη Φυλή!
  • ΕΞΩ ΟΙ χωματερές και τα ΧΥΤΑ από τις κατοικημένες περιοχές.
  • Καμιά αύξηση των δημοτικών τελών!
  • Έξω οι ιδιώτες από την διαχείριση των απορριμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου