Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Μαζική αλληλεγγύη στους διωκομένους κατοίκους

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 9:00 Π.Μ.
ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
(ΚΤΗΡΙΟ 8 Β’ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΕΛΙΟΔΙΚΕΙΟ)

Πέντε χρόνια μετά τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των κατοίκων των Α. Λιοσίων και της ευρύτερης περιοχής ενάντια στη μεταφορά της λυματολάσπης, η κρατική εξουσία προχωρά στην δίκη 11 κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση τον Ιούνιο του 2005 στην ΜΑΚ.
Ανάμεσα τους μέλη της διαδημοτικής επιτροπής Α. Λιοσίων, μέλος της επιτροπής Αγώνα Καματερού κι ο δήμαρχος Πετρούπολης.
Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη συγκέντρωση ήταν από τις μαζικότερες στην ιστορία της περιοχής και είχε χτυπηθεί άγρια από τις δυνάμεις καταστολής.
Οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους είχαν συλληφθεί κατά την συγκέντρωση και είχαν αφεθεί ελεύθεροι κάτω από την πίεση του συγκεντρωμένου λαού έξω από το τμήμα των Α. Λιοσίων. Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν ξυλοκοπηθεί άγρια από τα ΜΑΤ μετά τη σύλληψη τους και ειδικά το μέλος τις επιτροπής αγώνα Καματερού είχε νοσηλευτεί για αρκετές μέρες σε νοσοκομείο εξαιτίας του ξυλοδαρμού του. Να σημειώσουμε ότι ο εισαγγελέας υπηρεσίας που τους είχε αφήσει ελεύθερους είχε δηλώσει ότι απαλλάσσονται με βούλευμα. Για μια φορά ακόμη το κράτος κράτησε την υπόσχεση του προς το λαό…
Στις μέρες μας που ο λαός και οι εργαζόμενοι δοκιμάζονται από τα βάρβαρα μέτρα του μνημονίου της ΕΕ-ΔΝΤ που τα εφαρμόζει η Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και τα δικαιώματα μας αναιρούνται το ένα μετά το άλλο η αγωνιστική μας συμπαράσταση και αλληλεγγύη είναι Αναγκαία.
Στις δύσκολές μέρες που έρχονται ο λαός μπορεί να στηριχτεί μόνο στις δικές του δυνάμεις και στην συμπαράσταση και αλληλεγγύη μεταξύ των αγωνιζομένων κομματιών του.
• Να Αθωωθούν όλοι οι κατηγορούμενοι και σταματήσει άμεσα κάθε δίωξη!
• Οι αγώνες του λαού δεν είναι ούτε «παράνομοι» ούτε «νόμιμοι» είναι δίκαιοι!!
• Κανένας μόνος και σκυφτός όλοι στον αγώνα!
• Η τρομοκρατία δεν περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει!
• Η απάντηση στην κρατική καταστολή είναι η ανάπτυξη μαζικών λαϊκών αγώνων!
Επιτροπή Αγώνα Καματερού-Επιτροπή αλληλεγγύης κατοίκων

1 σχόλιο:

  1. Συγκέντρωση υπογραφών για τους φόρους στο πετρέλαιο
    http://www.rthess.gr/signatures.asp
    Γιατί όχι; ας αντιδράσουμε όπως μπορούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή